Paid-to-read
Picture

Esti platit pentru a citi articole si e-mail-uri

Readbud - Primul si printre cele mai tari site-uri PTR. Esti platit ca sa citesti articole pentru care trebuie sa dai si o nota sau un rating. Pretul unui articol variaza in functie de cate articole citesti, cu cat ai citit si notat mai multe articole, cu atat primesti mai mult. Bani poti sa retragi cand ajungi la minim 50$ si accepta PayPal.

Paypermails - Un alt site care te plateste pentru a citi e-mail-uri si pentru a da click-uri. Primesti 500$ la inscriere, din click-uri castigi in jur de 200$ pe zi ( 50$/reclama, 4 reclame/zi) si 100$ pentru fiecare e-mail citit. De asemenea poti primi email-urile pe site-ul lor sau pe casuta ta de e-mail. Banii ii primesti in contul tau de PayPal cand atingi suma de 25.000$.

Cashmails - Primesti intr 50$ si 15$ pentru click-uri si 100$ din e-mail-uri. Banii ii primesti in contul tau de PayPal cand atingi suma de 20.000 $

Ggmvpclub - Primesti 100$ la inscriere, 100$/zi din click-uri (4 reclame, 25$/click) si 100$/e-mail citit. Banii ii primesti pe contul de PayPal cand atingi suma de 50.000$.
Pentru toate site-urile PTR poti primi bonusuri de 50$ pentru a aduce membri noi pe site si de asemenea castigi si 30% din ceea ce castiga referalii tai. 

Succes si spor la bani !
Paid-to-read