Picture

Faci bani cu Adfly!

Adf.ly este un site care te ajuta sa scurtezi link-urile. Desigur ai gasit pe internet adrese foarte lungi si greu de tinut minte pentru a le folosi in scopuri personale sau a le trimite prietenilor, fie o pagina de facebook, youtube sau rezultate de cautare google, insa acest site vine in ajutorul tau. Din kilometrul de caractere de dupa .com sau .ro iti transforma adresa in 3-4 caractere alfanumerice. Si in plus, te plateste pentru accesarile pe care le primesti pe linkul tau! La 1000 de vizite primesti 1$, iar plata se face cand ai acumulat 5$ pe AlertPay sau PayPal. Este foarte simplu de folosit si foarte usor de a castiga cativa banuri. Poti cauta filmulete de le youtube si in loc de linkul celor de pe youtube pui linkul de adfly, trimiti linkul prietenilor tai, fie pe mail, fie pe messenger si esti platit.
In plus, site-ul ofera si 20% din veniturile referalilor tai, daca recomanzi site-ul prietenilor tai si sa isi faca si ei conturi pe adfly primesti 20% din ceea ce castiga ei.
Bineinteles, daca ai o pagina web sau blog, poti folosi banii acumulati pentru trafic. Ofera 1000 de vizite pe pagina ta cu numai 4$. 
Succes!